Tornar a la pàgina d'inici
Si ja és soci, entri!
Login
Password

 

 

Per què adherir-se al Club Vins Tomasa?

El Club Vins Tomasa ha estat realitzat per als amants dels bons vins, per oferir-vos la possibilitat de còmodament descobrir nous vins, fer celler i pugueu gaudir-ne en cada ocasió adient.

L'adhesió al Club Vins Tomasa no comporta cap quota, sinó el compromís de compra mensual de la selecció que mensualment us oferirem, a uns preus avantatjosos i només vàlids per als membres del Club.

 

 

 

 

Com adherir-se al Club Vins Tomasa?

D'una manera ben senzilla, s'aconseguix omplint el formulari que trobareu a l'apartat del Club "Alta al Club de Vins". Serà necessari omplementar tots els camps d'aquest formulari per tal que l'adhesió al Club sigui efectiva.

Una vegada registrats al Club rebreu un e-mail de benvinguda, així com un obsequi en la primera selecció mensual que us arribi a casa vostra.

 

La selecció mensual

La selecció mensual, realitzada personalment per Joan Tomasa, prioritza la qualitat i per aquest motiu preferim cellers que controlin i garantitzin tot el procés: de la vinya al vi que us portarem a casa vostra.

El preu de la selecció mensual és variable en funció del vins enviats, però sempre amb un preu especial i avantatjós, que pot oscil·lar entre les 5.000 i les 10.000 ptes., impostos inclosos. A més, les trameses a Espanya, per estar adherit al Club Vins Tomasa, es gratuïta. Per a les trameses a l'estranger s'aplicarà la tarifa de MRW.

Els Vins de cada selecció mensual incorporen una fitxa amb informació útil del productor, les característiques del vi, així com les condicions òptimes de consum.

 

Comoditat en el pagament

Cada més, a l'hora que efectuem la tramesa de la selecció de vins li cobrarem , mitjançant domiciliació bancària o targeta de crèdit, l'import d'aquella tramesa que vostè coneixerà anticipadament per aquesta web, en la secció del Club Vins Tomasa.

 

Cliqui el botó i faci's soci del Club Vins Tomasa omplint el formulari.

 

 


Sant Joan Baptista de La Salle, 20
08240 - Manresa (Barcelona)
Telf/Fax: 93 872 11 26
E-Mail:vinstomasa@vinstomasa.com